Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.caravanclothing.gr αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Η αποστολή των πωλούμενων από την Ιστοσελίδα προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και το αργότερο εντός 30 ημερών από την παραγγελία τους.

Όλα τα προϊόντα του Caravan Clothing παραδίδονται σε εσάς με 4 πιθανές μεθόδους:

1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)

2. Με ίδια μέσα του Caravan Clothing (εντός της Θεσσαλονίκης)

3. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)

4. Με παραλαβή από την έδρα μας

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 5 ημέρες, ανάλογα τη γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.Σε περιόδους εκπτώσεων και εορτών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα κοστίζουν 3.50€ για παραγγελίες ως 50.00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 50.00€ είναι δωρεάν. Τα μεταφορικά για την Κύπρο ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας είναι 12.00€.

Επισημαίνεται ότι αν η παραγγελία σας είναι μεγάλη σε όγκο και βάρος, προκειμένου να μην επιβαρυνθείτε με υπερβολικά μεταφορικά έξοδα ή να επιβαρυνθείτε με τον πλέον οικονομικό τρόπο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +30 6986677250 ή +30 6946290671 ώστε να επιλέξουμε μια εναλλακτική μέθοδο αποστολής που να ελαχιστοποιεί το μεταφορικό κόστος.

Σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου ή βάρους παραγγελιών, κάποιες μέθοδοι που είναι ασύμφορες για μικρές παραγγελίες, γίνονται συμφέρουσες. Παραδείγματος χάριν, για μεγάλες σε όγκο ή/και βάρος παραγγελίες ενδέχεται να συμφέρει περισσότερο η αποστολή μεπρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή προσυμφωνείται τηλεφωνικά, ενώ δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες με το Caravan Clothing τράπεζες.